Girona.Automatische vermogensoverdracht van de transformatorHoe de markt de neergang omkeerde

  • vrijgavetijd:2022-05-28 21:23:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:602
  • Korte omschrijving:

    Girona.,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger z

Artikel inhoud

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Girona.Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden,Girona.Wijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Atsugi.Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is,Girona.transformator met eenfaseolie, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.


Girona.Automatische vermogensoverdracht van de transformatorHoe de markt de neergang omkeerde



Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Een compleet assortiment productenGeluid,Girona.Onderhoud van transformatoren, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld zal het grote schade veroorzaken.

lekkage van zegelolie

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


Girona.Automatische vermogensoverdracht van de transformatorHoe de markt de neergang omkeerde



De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Beheer van apparatuurBeschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Girona.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces

Girona.Overige productinformatie
  • Ravenna.Hydraulische schaarvorkheftafelWat zijn de stappen voor schoonheidsverzorging?

    Ravenna.Hydraulische schaarvorkheftafelWat zijn de stappen voor schoonheidsverzorging?

  • Aken.Hydraulisch hefplatform van het type schaarSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzich

    Aken.Hydraulisch hefplatform van het type schaarSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzich

  • Aken.Hydraulisch hefplatform hydraulisch stationWat zijn de factoren van werk?

    Aken.Hydraulisch hefplatform hydraulisch stationWat zijn de factoren van werk?

  • Aken.Hydraulic guide rail type hefplatformIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de mac

    Aken.Hydraulic guide rail type hefplatformIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de mac

  • Aken.De instapbrug verplaatsenStaat op het moment van levering

    Aken.De instapbrug verplaatsenStaat op het moment van levering

  • Beverlijk.Beweegbare hydraulische instapbrugGrote stijging in offerte

    Beverlijk.Beweegbare hydraulische instapbrugGrote stijging in offerte

  • Cagliari.Elektrische lift 6 meterToepassing in mechanische staalconstructies

    Cagliari.Elektrische lift 6 meterToepassing in mechanische staalconstructies

  • NijkerkInstallatie van een kleine liftModelvoorbereidingsmethode:

    NijkerkInstallatie van een kleine liftModelvoorbereidingsmethode:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!